HTML

Sziasztok! Képzeljétek a sulinkban amikor még elsős voltam még csak Win98as gépek voltak akkor volt 3 xpés gép. Azóta kapott a suli 7 xpés gépet és most már az összes  Win7es bár azér picit gyengék de mindenki örül. Végezett képpen nézzétek meg ezt a videót sziasztok:)

Szólj hozzá!

HELLOO:) Szeretnék tőletek segítséget kérni.Szóval aminap halottam a király beszéde című filmről.Utána néztem és csak jót írnak róla. Nagyon megtetszett a film. Azt szeretném tőletek kérdezni hogy szerintetek megéri-e hogy elmenyek moziba hogy megnézzem vagy csak nézzem meg…

Szólj hozzá!

Ez egy cikk a blogomban amit ha láttok valami filmet leírok.                                        Na…

Szólj hozzá!

Biztos ti is halotattok róla hogy szegény Kubica balesetet szenvedett. Szeretem a F1-et de nem ő a kedvencem nagyon sajnálom szegényt jó bulást kivánok neki!

Szólj hozzá!

Melyik a kedvenc pc játékotok? Nekem a Medal Of Honor Airbone meg  NFS Shifta játék ami legjobban tetszik csak nem viszi el a gépünk Cod 7 és még szeretem a WoWot is. Nektek mi a véleményetek? Hello:))))))))))) 

Szólj hozzá!

 Nagyon vicces nézzétek meg!XD   

Szólj hozzá!

ELkezdem a blogot mindenfélét teszek rá és remélem tetszik majd:)szerintem kell sok idő mire felfigyeltek rám de remélem tetszeni fog.Na viszlát a végére  nézzétek meg ezt a mosolyogtató képet :D

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása